Billa Lounge

Billa Lounge

Secret Spotin Billa Lounge on Secret Spotin katutasossa oleva kokoustila, jossa teet tiimisi kanssa innovatiivisia päätöksiä ja saatte uutta energiaa viikkoon! Tilasta löytyy pöytiä 6 kpl ja istumapaikkoja noin 40 kokoustajalle. Voit varata myös molemmat tilat: Billa Lounge ja White Sand Loungen kokouksiin tai juhliisi. Kokousten tauoilla voitte upottaa varpaat valkoiseen hiekkaan ja ottaa hetken vielä rennommin. Mikä estää myös jatkamasta iltaa myös White Sand Loungen puolella kokouksen jälkeen. Tilat soveltuvat myös erittäin hyvin pienryhmä työskentelyyn tilan moninaisuuden ansiosta.

Ruokailu

Tiloista löytyy: 2 jääkaappipakastinta, viinikaappi + iso juomakaappi sekä kaksi kahvinkeitintä. Meille voit tuoda mukanasi omat juomat ja ruoat. Halutessanne teemme yhteistyökumppanimme Delicatessenin kanssa mielellämme tarjouksen myös catering:sta.

Varustelu

Tilassa liikuteltava videotykki ja 70″ kangas, fläppitaulu sekä vanhanliiton liitutaulu.

Kokouspaketit

Meiltä saat yrityksellesi myös vuosipaketteja kokouksiin, jotka voidaan räätälöidä tarpeidenne mukaan. Esimerkiksi 4-10 päiväkokousta ja 2 valittua iltatapahtumaa / vuosi.

Hinnat

max 10 henkeä 115€/h
max 20 henkeä 125€/h
max 30 henkeä 150€/h
max 40 henkeä 175€/h
yli 40 henkeä 200€/h