SUP-lautojen vuokraus

 

Vuokraamme SUP-lautoja (Stand Up Paddle Board) niin tuntivuokralle kuin pidemmiksikin ajoiksi. Vuokrauksen yhteydessä annamme lyhyen lajiopastuksen. Saatavilla myös SUP-kursseja tai henkilökohtaista opetusta.

Sijainti

Kesällä 2015 vuokrapisteemme sijaitsee Sompasaaren kärjessä Nihtikujalla. Sompasaaresta pääset suoraan pisteeltämme vesille ja voit suunnata joko Tokoinrantaan ja Töölönlahdelle tai vaihtoehtoisesti Itä-Helsingin luonnonkauniiseen saaristoon.

Varaukset

Voit varata SUP-laudan etukäteen varausjärjestemämme kautta. Ilman varaustakin voit vuokrata laudan toimipisteidemme aukioloaikojen puitteissa.
Varaa SUP-lauta

Hinnasto

Aika Hinta Sarjakortit Hinta
1 tunti 20€ 5-kerran kortti 90€
2 tuntia 30€ 10-kerran kortti 160€
Päivävuokra 50€ Kausikortti 290€
Viikonloppu (pe-su) 120€
Viikko (7vrk) 180€
Extrapäivät 35€/pv

Sarjakortit käyvät kahden tunnin vuokrauksiin. Kausikortilla voi varata kerrallaan 2 tuntia per päivä. Kausikorteilla pääsee erikoishintaan myös retkillemme ja kursseillemme.

SUP-laudat

Kaikki vuokralautamme ovat ilmatäytteisiä Asenne Atrain iSUP lautoja. Vuokrapakettiin kuuluu SUP-lauta evineen, mela, karkuremmi, pumppu ja kantokassi. Kaikki varusteet mahtuvat noin 1mx50cmx50cm kokoiseen kantokassiin, joten lauta on helposti otettavissa mukaan vaikkapa viikonloppureissuille. Tarvittaessa meiltä saa vuokrattua myös märkäpuvun ja tossut.

sup-laudat-3000x2000