Surffikursit

 

Haluatko opetella surffaamaan tai kaipaatko uusia kokemuksia ja elämyksiä? Nyt Arctic Surf Shop tarjoaa siihen mahdollisuuden täällä Suomessa. Me järjestämme surffikokeiluja ja -kursseja Itämeren arktisilla aalloilla.

Surffikokeilu

Surffikokeilu tutustuttaa osallistujat lainelautailun alkutaipaleelle ja antaa valmiudet jatkamaan harrastusta omatoimisesti. Se on tarkoitettu erityisesti aloittelijoille, jotka eivät ole ennen kokeilleet lajia. Surffikokeilu järjestetään hiekkarannlla joko Hangossa tai Porissa ja se kattaa kaksi tuntia opetusta sekä kaikki tarvittavat varusteet. Surffikokeilu järjestetään, mikäli ryhmään saadaan vähintään viisi henkilöä.

Tehokurssi

Surffauksen tehokurssi on noin kahden viikon aikana järjestettävä surffauksen peruskurssi, joka kattaa yhteensä viisi eri harjoituskertaa. Jokaisella kerralla harjoittelussa on oma teemansa, jolla on tarkoitus kehittää erilaisia surffauksessa tarvittavia taitoja.

Surffauksen tehokurssin on tarkoituksena antaa osallistujalleen perusteet surffauksen aloittamiseksi ja parantaa heidän fyysisiä valmiuksiaan harjoittaa lajia. Tehokurssi sopii erityisesti lajin harrastajille tai alottelijoille, jotka ovat aikeissa lähteä surffimatkalle ulkomaille ja haluavat saada matkallaan surffauksesta mahdollisimman paljon irti. Tehokurssi kattaa viisi tunnin opetuskertaa sekä kaikki tarvittavat varusteet. Kurssi voidaan järjestää muuten pääkaupunkiseudulla, mutta aaltopäivät pidetään Hangossa tai Porissa. Tehokurssille vaadimme vähintään kolme osallistujaa.

Henkilökohtainen opetus

Järjestämme myös henkilökohtaista surffiopetusta niin aloittelijoille kuin lajia jo jonkin aikaa harrastaneille.

Hinnasto: hinta/hlö
Surffikokeilu 95€
Tehokurssi 229€
Henkilökohtainen opetus 55€/tunti

kurssit

kurssit-2

kurssit-3

kurssit-4