Surf Shop


Surffikaupassamme tunnet olevasi aivan muualla kuin Suomessa. Lämpimässä, trooppisessa ja surffihenkisessä liikkeessämme pääset saman tien reissutunnelmaan. Kaupaltamme löydät varusteet surffaukseen ja SUP-lautailuun sekä lifestyle- ja surffivaatetusta naisille ja miehille.

Edustamamme merkit:

Logo Billabong

Billabong on perustettu Australian Gold Coastilla vuonna 1973 ja on yksi perinteisimmistä ja tunnetuimmista surffimerkeistä ympäri maailman.

Billabong on meillä edustettuna sekä vaatepuolella että märkäpuvuissa.

Hurley-Logo-vector-image

Hurley on legendaarisen Bob Hurleyn Californiassa perustama surffaukseen keskittyvä vaatemerkki, joka on kasvanut viime vuosina yhdeksi alan suurimmista vaikuttajista.

Hyllyiltämme löydät Hurleyn vaatteita ja muita varusteita, kuten reput, lompakot ja vyöt.

cropped-noback

Pinguino Surfboards on kotimainen surffilautojen valmistaja.
Tampereen pajalta syntyy laudat joka lähtöön, mutta vauhdilla Pohjoismaiden suurimmaksi lautatehtaaksi kasvanut Pinguino Surfboardsin syvällisin tietämys löytyy Itämeren aalloille suunnitelluista laudoista.

Meiltä saat Pinguino Surfboards:n lankun suoraan hyllystä aaltojen äärelle.

vaiko

VAI-KØ on holistinen lifestyle brändi Suomesta. He käyttävät ainoastaan parhaita mahdollisia materiaaleja, jotka ovat kestäviä ja ekologisia, ja tekevät yhteistyötä vain eettisesti toimivien valmistajien kanssa.

Meiltä löydät VAI-KØ:n erittäin laadukkaat, 100% merinovillasta tehdyt pipot, kaulaliinat ja lapaset.

vissla

Vissla on suhteellisen uusi, erittäin innovatiivinen ja laadukas surffibrändi, joka toimii ”surf-everything and ride-anything” mentaliteetillä.

Meiltä löytyy Visslan miesten vaatteita sekä märkäpukuja.

Stance-Logo-Lock-Up-2012-1024x235

Stance tuo elämää vaatteisiin, jotka on normaalisti täysin unohdettu. Stancen sukat ovat erittäin laadukkaita ja erityisesti artistisia.

Meillä on laaja valikoima erilaisia sukkapareja niin naisille kuin miehillekin.

LogoName

Uitto Boards on suomalainen yritys, joka valmistamaa käsityönä korkealaatuisia lautailutuotteita yksinomaan parhaasta kotimaisesta koivusta.

Uiton tuotteista meillä on tasapainolaudat, skimboardit ja cruiserit.

SuperYellow_logo

SUPERYELLOW on skandinaavinen päähineitä valmistava merkki, jonka tuotteet ovat paitsi laadukkaita myös erittäin käytännöllisiä.

Meillä on Superyellow:n pipoja, hattuja ja kaulureita.