Tuusulanjärvi

Tuusulanjärven toimipisteemme sijaitsee Kokoushotelli Gustavelundin yhteydessä Tuusulassa. Osoite on Kirkkotie 36. Toimipisteellä järjestämme SUP-alkeiskursseja, -retkiä ja vuokraamme SUP-lautoja itsenäiseen melontaan.

Kurssien ja retkien hintaan kuuluvat kaikki tarvittavat varusteet. Tarvitset ainoastaan ulkoiluvaatteet sään mukaisesti ja tarpeen mukaan juomapullon. Varaa mukaan myös kuivat vaihtovaatteet, jos satut kaatumaan laudalta veteen. Hotelli Gustavelundilla on lukittavat kaapit, johon ylimääräiset tavarat voi jättää SUPpailun ajaksi.

Mikäli valmiit kurssiajankohdat eivät sovi, ota yhteyttä ja räätälöidään teille oma kurssi tai melontaretki. Järjestämme myös tapahtumia yrityksille ja polttariryhmille.

SUP-alkeiskurssit

SUP-alkeiskurssi kestää noin 1,5 tuntia ja on tarkoitettu erityisesti lajin vasta-alkajille. Kurssin aikana tutustutaan lajiin ja siinä käytettäviin välineisiin, opitaan melonnan perusteet sekä tehdään melontaretki Tuusulanjärven maisemissa. Kurssin jälkeen olet valmis suppailemaan itsenäisesti ja osallistumaan muille SUP-retkillemme niin Tuusulanjärvellä kuin Helsingissäkin. SUP-alkeiskurssin hinta on 40€ ja se sisältää myös yhden tunnin SUP-vuokrauksen kauden 2015 aikana.

Breakfast Morning SUP

Aamu aloitetaan kello 08:00 ohjatulla, noin tunnin SUP-retkellä Tuusulanjärven maisemissa. Retken jälkeen nautitaan kiireettömästä aamupalasta järvinäköalaa ihastellen Kokoushotelli Gustavelundin aamupalabuffetissa. Retken hinta on 35 € ja aamupala kuuluu hintaan.

SUP-retket

Järjestämme Gustavelundilta myös ohjattuja SUP-retkiä Tuusulanjärven kulttuurimaisemiin. Melontaretkellä teemme noin kahden tunnin kierroksen SUP-laudoilla. Retken jälkeen palaamme Gustavelundin rantaan. Gustavelundin kesäterassin ravintola on auki koko kesän, johon retken jälkeen voi jäädä nauttimaan grilliherkkuja tai raikkaita salaatteja. Retken hinta on 40 €.

SUP-lautojen vuokraus

Vuokraamme SUP-lautoja itsenäiseen melontaan. Hintaan kuuluvat kaikki tarvittavat varusteet ja lyhyt opastus rannalla. Vuokrahintamme ovat 20 €/ tunti, 30 €/ 2 tuntia ja 50 €/ päivä. Myös pidempiaikaiset viikonloppu- ja viikkovuokrat ovat mahdollisia.

Vuokrapisteemme on vähintään elokuun loppuun asti avoinna seuraavasti (säävaraus):

  • KE 17-20
  • LA 12-16
  • SU 12-16

Näinä aikoina SUP-vuokraukset ainoastaan käteisellä.

Tiedustelut:

Elina Pitkäaho
Email: elina(at)arcticsurf.fi
Puh: +358 44 3511221