SUP kurssit & retket

 

SUP-alkeiskurssi

SUP-alkeiskurssi on noin 1,5 tuntia kestävä kurssi, joka on tarkoitettu erityisesti lajin vasta-alkajille. Kurssin aikana tutustumme lajiin sekä siinä käytettäviin välineisiin ja teemme lyhyehkön melontakierroksen. Järjestämme SUP-kursseja viikottain toukokuusta lokakuuhun.

Me järjestämme kaikki tarpeelliset varusteet. Tarvitset mukaasi vain ulkoiluvaatteet sään mukaisesti ja juomapullon. Kannattaa varata myös kuivat vaihtovaatteet, mikäli satut kaatumaan veteen.

SUP-alkeiskurssin hinta on 40€/hlö ja se sisältää myös yhden tunnin SUP-vuokrauksen kauden 2015 aikana.

SUP-melontaretket

Melontaretkillä teemme noin 1,5-3 tunnin melontalenkin SUP-laudoilla. Melontaretket on suunnattu alkeiskurssin käyneille ja kokeneemmille lajin harrastajille. Järjestämme melontaretkiä Sompasaaren ja Tuusulanjärven toimipisteiltämme, mutta myös muissakin pääkaupunkiseudun vesistöissä. Kokeneempien hurjapäiden kanssa retki voidaan toteuttaa myös virtaavissa koskissa.

Melontaretkien hinta vaihtelee 35-55€ välillä riippuen retken sisällöstä ja sijainnista.

SUP-surffaus

Enemmän suppausta tai lainelautailua harrastaneille järjestämme myös SUP-kokeiluja aalloilla. SUP-laudan hallitseminen aallokossa on melko haastavaa sen suuresta koosta johtuen, mutta toisaalta aaltojen kiinni saaminen on helpompaa. Etenkin pienempinä aaltopäivinä SUP-lauta on oivallinen väline surffaukseen.

Henkilökohtainen ohjaus

Järjestämme henkilökohtaista SUP-ohjausta niin aloittelijoille kuin lajin harrastajille, jotka haluavat kehittyä ja parantaa melontatekniikoitaan. Henkilökohtaisen opetuksen hinta on 55€/tunti.

sup