White Sand Lounge

White Sand Lounge

Secret Spotin White Sand Lounge tarjoaa lämpimän, inspiroivan ja rennon ilmapiirin. Jos haluat hieman erilaisen tilan kokoukselle tai tapaamiselle, niin ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään ja tarkastamaan tilukset. Miksi et pitäisi neuvottelua tai kokousta varpaat upotettuina lämpimään hiekkaan riippukeinussa istuen? Tilan yhteydessä on myös ”perinteisempi” kokoushuone. White Sand Lounge sijaitsee Secret Spotin alakerrassa ja sieltä löytyy kaikki tarvittava rentoa iltaa varten. Omat juomat saa kätevästi cooliin kokis juomakaappiin!

On kyseessä sitten kaveriporukan illanistujaiset, juhlat, yritystapahtuma, kokous tai tuotelanseeraus, me palvelemme teitä!

Tiloista löytyy: 2 jääkaappipakastinta, viinikaappi + iso juomakaappi sekä kaksi kahvinkeitintä. Meille voit tuoda mukanasi omat juomat ja ruoat. Halutessanne teemme yhteistyökumppanimme kanssa mielellämme tarjouksen myös catering:sta.

Täysmittainen biljardipöytä, darts, ilmakiekko ja flipperi (lisämaksusta). Audiolaitteet, johon voi yhdistää stereoliitännällä puhelimen. Tilassa myös videotykki ja 70″ kangas.

Pöytätilaa löytyy pienemmän kokouskabinetin puolelta, johon ruuat ja tarjottavat on helppo asetella juhlissa. Tarvittaessa lisä pöytätilaa järjestettävissä

max 10 henkeä 125€/h
max 15 henkeä 135€/h
max 20 henkeä 145€/h
max 30 henkeä 170€/h
max 40 henkeä 185€/h
yli 40 henkeä 200€/h