White Sand Lounge

White Sand Lounge

Secret Spotin White Sand Lounge tarjoaa lämpimän, inspiroivan ja rennon ilmapiirin. Jos haluat hieman erilaisen tilan kokoukselle tai tapaamiselle, niin ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään ja tarkastamaan tilukset. Miksi et pitäisi neuvottelua tai kokousta varpaat upotettuina lämpimään hiekkaan riippukeinussa istuen? Tilan yhteydessä on myös ”perinteisempi” kokoushuone. White Sand Lounge sijaitsee Secret Spotin alakerrassa ja sieltä löytyy kaikki tarvittava rentoa iltaa varten. Omat juomat saa kätevästi cooliin kokis juomakaappiin!

On kyseessä sitten kaveriporukan illanistujaiset, juhlat, yritystapahtuma, kokous tai tuotelanseeraus, me palvelemme teitä!

Ruokailu

Tiloista löytyy: 2 jääkaappipakastinta, viinikaappi + iso juomakaappi sekä kaksi kahvinkeitintä. Meille voit tuoda mukanasi omat juomat ja ruoat. Halutessanne teemme yhteistyökumppanimme kanssa mielellämme tarjouksen myös catering:sta.

Varustelu

Täysmittainen biljardipöytä, pöytälätkä, darts, ilmakiekko sekä flipperi ja lätkäkorneri (lisämaksusta). Audiolaitteet, johon voi yhdistää stereoliitännällä puhelimen. Tilassa myös videotykki ja 70″ kangas.

Tila

Pöytätilaa löytyy pienemmän kokouskabinetin puolelta, johon ruuat ja tarjottavat on helppo asetella juhlissa. Tarvittaessa lisä pöytätilaa järjestettävissä

Hinnat

max 10 henkeä 115€/h
max 20 henkeä 125€/h
max 30 henkeä 150€/h
max 40 henkeä 175€/h
yli 40 henkeä 200€/h