White Sand Lounge

Secret Spotin tarjoaa lämpimän, inspiroivan ja rennon ilmapiirin. Jos haluat hieman erilaisen tilan kokoukselle tai tapaamiselle, niin ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään ja tarkastamaan tilukset. Miksi et pitäisi neuvottelua tai kokousta varpaat upotettuina lämpimään hiekkaan riippukeinussa istuen? Tilasta löytyy myös kokoushuone, jossa teet tiimisi kanssa innovatiivisia päätöksiä ja saatte uutta energiaa viikkoon! Kokousten tauoilla voitte upottaa varpaat valkoiseen hiekkaan ja ottaa hetken vielä rennommin. Tilat soveltuvat myös erittäin hyvin pienryhmä työskentelyyn tilan moninaisuuden ansiosta. Kokoushuoneen puolelle mahtuu noin 15-20 henkilöä ja koko tilaan yhteensä noin 30 henkilöä.

On kyseessä sitten kaveriporukan illanistujaiset, juhlat, yritystapahtuma, kokous tai tuotelanseeraus, me palvelemme teitä!

Ruokailu

Tiloista löytyy: 1 iso coca-cola jääkaappi, 1 normaalikokoinen jääkaappi sekä 1 pieni jääkaappi sekä tuplapannulla oleva kahvinkeitin sekä vedenkeitin ja mikro. Meille voit tuoda mukanasi omat juomat ja ruoat. Halutessanne teemme yhteistyökumppanimme kanssa mielellämme tarjouksen myös catering:sta.

Varustelu

Pöytälätkä, darts, flipperi ja playstation. Audiolaitteet, johon voi yhdistää puhelimesta spotifyn wifin avulla. Tilassa myös videotykki ja 70″ kangas.

Tila

Pöytätilaa löytyy kokouskabinetin puolelta, johon ruuat ja tarjottavat on helppo asetella juhlissa.

Hinnat

max 10 henkeä 115€/h
max 20 henkeä 125€/h
max 30 henkeä 150€/h